Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı o bürokrat Vekil değil; Bakan oldu!

AK Parti Ekonomi İşleri

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Cenap Aşçı AK Parti il Başkanlığı’na gelerek partililerle buluştu. Partililerle sohbet toplantısı yapan Aşçı, Rabbim bizlere vekillik nasip etmedi ancak Bakanlık nasip etti. Bunun için partimize ve ülkemize sahip çıkmalıyız. Görevin ne zaman nasıl verileceğini bilemeyiz” dedi.
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı’yı parti binasında il başkanı Hamza Aktürk, il Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ile partililer karşıladı.


2015 yılında AK Parti’den Aksaray milletvekili aday adayı olduğunu ve iki ay sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gümrük ve Ticaret Bakan olarak atandığını belirten Cenap Aşçı, o zaman benimle birlikte Ali Rıza Alaboyun, şehrimizin eski valisi Selami Altınok ile birlikte çalıştıklarını belirtti.
Her zaman davamıza sahip çıktık diyen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı, Bugün Aksaray’a değil evimize geldik. Dostlarımızla bir arada olmaktan oldukça mutluyuz. AK Parti Genel Merkezinde her hemşerimizin bir odası vardır. Her zaman misafirimiz olabilirler” dedi.
2015’de Milletvekili aday adayı olduğunu ancak vekillik değil bakanlık nasip olduğunu söyleyen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı, Partimize ve davamıza hiçbir zaman küsmedik. Hep hizmet ettik. Partimize sahip çıktık hem Aksaray’ın hem ülkemizin gelişmesi için mücadelemize devam ettik”dedi.
AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’te, Bakanımızı AK Parti Genel Merkezinde ziyaret etmiştim. Aksaray’a ve partiye davet etmiştim. Burada birlikte olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı, daha sonra basını kapalı olarak Ak Parti salonunda il, ilçe, gençlik kadın ve partilerle bir toplantı yaptı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz