Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Nuri Savran Hakemliği Bıraktı, Hakem Kurulu Başkanlığına aday oldu

  Aksaray Amatör kümenin

 

Aksaray Amatör kümenin eski futbolcularından Polis Memuru Nuri Savran hakemlik yapıyordu. Savran yaptığı açıklamayla, hakemlik görevini sonlandırarak, önümüzdeki günlerde yapılacak olan il hakem kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.

Hakemlikten ayrıldığını açıklayan ve il hakem kurulu başkanlığına aday olduğunu belirten Nuri Savran yaptığı açıklamada, heyecan dolu bir başlangıç, hüzünlü bir vedanın habercisidir. Aynı zamanda futbol ile başlayan spor hayatıma 2000 yılında hakemlik serüvenine koyulduk. 23 sene geçti o günden bu yana dolu dolu geçen 23 seneye yeri geldi güzellikler ve başarılar geldi. Şanssızlıklar ve hüzünler sığdırdım. Bununla beraber çok değerli dostluklar kurdum ve çok değerli insanlar tanıdım. İyi ile kötüyü ayırt etmeyi, hatalarından ders çıkarmayı, adaletten taraf olmayı ve daha bir çok güzelliği ve hakemlik yaşantısında öğrendim.

Bir duvar yazısı vardır. ‘Hakim içeri, hakem dışarı atar’ diye amaç dışarı atmak değil, içeride tutmak da benim için ve bunu yaparken de çok iyi biliyorum ki adalet, iki dudağının arasındaydı. Hata yapa yapa doğruyu ulaştım. İçim o kadar rahat ki şu an hakemliği bırakıyorum. Geçmişten bugüne beraber çalıştığım il hakem kurullarına, hakem kardeşlerim ve abilerime ve gözlemci hocalarıma, bütün futbol taban birliklerimize, federasyon temsilciliklerimizin hakemlik hayatım boyunca zerre kadar da olsa bana katkı sağlamış bütün bireylere sonsuz teşekkürler. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. Haber: Avni KURU