Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Judo Sporcuları Karaman’da Zaferle Döndü!

Karaman’da düzenlenen İç Anadolu

Karaman’da düzenlenen İç Anadolu Judo Bölge Şampiyonası’nda Aksaraylı sporcular altın, gümüş ve bronz madalyalarla büyük bir başarı elde etti. Şampiyonanın yıldızları, Aksaray’ı gururlandırdı.

Karaman’da gerçekleşen İç Anadolu Judo Bölge Şampiyonası’nda, Aksaraylı judo sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Miray Ilıkkan, Elif Ok, Merve Kübra Düz, İbrahim Emir Uluçam, Muhammet Enes Saf ve Muhammet Eren Çekiç gibi sporcular altın madalyalarıyla zirveye yerleşirken, İrem Su Balta, Begüm Tuğsem Şengül, Enes Kayra Okur ve Fatih Yıldız gümüş madalyalarıyla parladılar. Bronz madalya sahipleri ise Buse Kılıç, Ada Elif Koçhan ve Aysima Ekin oldu.Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Şampiyonada dereceye giren tüm sporcuları tebrik ediyoruz. Sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Yıldız ayrıca, “Aksaray judo camiası adına gelecek yarışmalarda da aynı başarıları sürdüreceğine inanıyoruz. Bu başarıların arkasında emek veren antrenörler ve destekleyen ailelerin de payı büyük. Sporcularımızın yanında olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.Bu başarılar, Aksaraylı judo sporcularının yetenek ve çalışmalarının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Gelecek yarışmalarda da aynı başarıların sürmesi temennisiyle, sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Haber; Hakan Hidayet Deniz