Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı isim o takımın başına getirildi

Bölgesel Amatör Lig’de 2024-2025 sezonunda mücadele edecek olan Bucak Belediye Oğuzhanspor, yeni sezonda teknik direktörlük görevine Aksaraylı teknik direktör Onur Er’i getirdi.

Bölgesel Amatör Lig'de

Aksaraylı Teknik Adamlar Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un Başında

Onur Er, Burak Emre Kaya ve Ömer Çağlayan, Bölgesel Amatör Lig’de Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un teknik ekibine liderlik edecek.

Türkiye liglerinde teknik direktör eksikliği sürekli hissedilirken, Aksaraylı teknik adamlar bu boşluğu doldurmak için sahaya çıkıyor. Onur Er, Burak Emre Kaya ve Ömer Çağlayan’dan oluşan üçlü, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un başına geçti. Onur Er, takımın teknik direktörü olarak göreve başlarken, Burak Emre Kaya yardımcı antrenör, Ömer Çağlayan ise kaleci antrenörü olarak ekibe katıldı.

Bu sezon BAL 8. Grup’ta mücadele edecek olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Aksaraylı teknik ekiple şampiyonluk mücadelesine odaklanacak. Takımın başında başarılı bir performans sergilemeleri beklenen Onur Er, Burak Emre Kaya ve Ömer Çağlayan, Aksaray’ın futbol sahnesinde yetiştirdiği önemli isimler olarak dikkat çekiyor.

Aksaraylı teknik adamların bu kritik görevde başarılı olmalarını diliyor ve liglerimizde daha fazla yerli teknik direktör kadrosunun gelişmesini temenni ediyoruz. Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’a ve Aksaraylı teknik ekibe yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Ağustos Gerçe