Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı gençlerden tarihi zafer: Şampiyonluğa bir adım daha!

A.Kadir Üçyıldız Huzurevi’nin gençleri, Türkiye Bocce Turnuvası’nda Elmadağ Huzurevini 12-0 yenerek büyük başarı elde etti!

A.Kadir Üçyıldız Huzurevi’nin gençleri,

Aksaray A.Kadir Üçyıldız Huzurevi’nin yetişkin ve genç sporcuları, Türkiye Bocce Turnuvası Eleme Müsabakaları’nın 5. resmi maçında Elmadağ Huzurevi’ni 12-0 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Art arda beş maçta açık ara farkla galip gelerek yenilgi yüzü görmeyen sporcular, bir ilki de yaşatarak adlarını tarihe yazdırdı.

A.Kadir Üçyıldız Huzurevi’nin bocce takımı, Türkiye Bocce Turnuvası Eleme Müsabakaları’nda gösterdiği üstün performansla göz doldurdu. 5. resmi maçında Elmadağ Huzurevi’ni 12-0’lık skorla yenen takım, turnuvanın en dikkat çeken ekiplerinden biri oldu. Bu muazzam galibiyet, sporcuların beş maçlık seride de yenilgi almadan ilerlemelerinin ve rakiplerine büyük farklar atmalarının bir sonucu olarak kaydedildi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, başarıyı kutlayarak sporculara ve antrenörlere teşekkür etti. Ulaş, “Gençlerimiz, özverili çalışmaları ve mücadeleleriyle bizlere büyük bir gurur yaşattı. Türkiye Şampiyonluğuna giden yolda başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Bu başarı, A.Kadir Üçyıldız Huzurevi’nin spor alanındaki etkileyici performansını bir kez daha gözler önüne serdi. Yetişkin ve genç sporcular, Türkiye Bocce Turnuvası’nda büyük bir başarı elde ederek şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attı.

Fatma Altınok