Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı genç öğrenciler, YKS’de Türkiye derecesiyle gururlandırdı

Aksaray’da eğitim kalitesi eğitime

Aksaray’da eğitim kalitesi eğitime verilen desteklerle başarı her geçen gün artıyor. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) dereceye giren Aksaraylı genç öğrencilerle bir araya geldi. ÖSYM tarafından 2023 yılında yapılan ve 3 buçuk milyondan fazla kişinin katıldığı sınavda, Aksaraylı öğrenciler büyük başarı göstererek Türkiye derecesi elde etti.

Vali Aydoğdu, başarı elde eden gençleri tebrik ederek, takdirlerini sundu. Aksaray’ın gurur tablosunu oluşturan 21 öğrenci, il nüfuslarına göre oldukça etkileyici bir başarı sergiledi. Başarılı öğrencilerin heyecanı, tüm Aksaray halkını sevince boğdu.

Vali Aydoğdu, öğrencilere desteklerinin süreceğini ve eğitimleri için ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti. Aksaray’ın geleceğini temsil eden bu gençlerin, ülkenin dört bir yanına ışık tutacaklarına inancı tam.

Aksaray halkı, gençlerin bu başarısıyla gurur duyarken, Vali Aydoğdu da onların geleceğe umutla bakmalarını daima destekleyeceğini vurguladı. Başarılı öğrencilerin örnek aldığı bu güçlü dayanışma ve başarı ruhuyla, Aksaray’ın geleceğinin aydınlık olduğu bir kez daha kanıtlandı.

Haber: Ağustos Gerçe

Ticaret Bakanlığı ocak-ağustos döneminde fiyat
Sıradaki Haber Fiyat etiketi ve listeleri denetimlerinde işletmelere 8 ayda 210,5 milyon lira ceza kesildi