Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Beşiktaşlılar önce Konya’da sonra da Aksaray’da üzüldü

Aksaraylı Beşiktaşlılar geçtiğimiz gün

Aksaraylı Beşiktaşlılar geçtiğimiz gün Beşiktaş basketbol takımının Konya’da oynanan yarı final müsabakasında Fenerbahçe karşısında farklı mağlup olarak yarı finalde elenmesinin ardından, bugünde Aksaray’da oynanan Sultanlar Ligi kadınlar voleybol ligi karşılaşmasında Kuzeyboruspor kadın voleybol takımına 3-0 mağlup olması ile üzüntü üzerine üzüntü yaşadı.

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği aşığı olduğu siyah- beyazlı renklerin uğruna öneye Konya’ya gitmiş Beşiktaş Basketbol takımını yalnız bırakamamıştı. Konya’dan üzgün ayrılan Kara kartal sevdalıları, Bugün de Beşiktaş kadın voleybol takımını Aksaray’da yalnız bırakmadılar. Ancak Beşiktaş kadın voleybol takımı, Kuzeyboruspor karşısında etkili olamadı ve sahadan 3-0 mağlup ayrılırken taraftarlarını da üzmeye devam etti.

Ancak, Aksaray Beşiktaşlılar Deneği Başkanı Melih Altınsoy ve dernek üyeleri Fatih Demir, Bilgehan Coşkuner, Çağatay Tekerbaş, Kani Tapanoğlu, Turan Kalkan, Serdar Ay, Muharrem Düzel, Erdal Ay üzüntüleri de katmerlenmiş oldu.

Aksaraylı Beşiktaşlılar üzüldü; Kuzeyboruspor’un acıması yok!

Aksaray’ın Gururu: Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, Beşiktaş’ı Konuk Etti!”

Aksaray’ın spor gündemine damga vuran olaylardan biri yaşandı. Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, güçlü rakipleri arasında Beşiktaş’ı ağırladı. Atatürk Aksaray Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşma, Aksaray Beşiktaşlar Derneği’nin yoğun katılımıyla büyük bir coşku içinde geçti.

Aksaray Beşiktaşlar Derneği Başkanı Melih Altınsoy ve dernek üyeleri, Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı’na büyük ilgi göstererek takımlarını destekledi. Ancak mücadelede üstünlüğü elde eden Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, setlerde 25-18, 25-19 ve 25-21’lik skorlarla galip gelerek Aksaray Beşiktaşlar Derneği’nin desteğine rağmen Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etti.

Bu zaferle birlikte Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, puanını 35’e çıkararak ligde 5. sıradaki yerini korudu. Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı ise 20 puanla 10. sırada yer aldı. Aksaraylı voleybol severler, Kuzey Sultanları’nın ligdeki başarıları ve dünya yıldızlarını Aksaray’a getirme başarısını büyük bir heyecanla takip ediyor. Haber: Fatma ALTINOK