Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı bedensel engelli Alihan İle Filipinli Gelinin aşkı hiçbir engel tanımadı

Aksaraylı Alihan ile Filipinli

Aksaraylı Alihan ile Filipinli gelin Maris’in aşkı iki yıl devam etti.

İki yıl sonra Aksaray ili Ortaköy ilçesin de düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Alihan Şahin (26) ile Maris (23) internette 2021 yılının 12 ayında bir birleri tanıştılar yaklaşık 6 ay internet

üzerinden konuşan ve anlaşan genç aşıklar, 2022 yılında Alihan Şahin’in Filipinlere Babası Ahmet Şahin ile gitmesi ile taçlandı. Maris 2022 yılında Türkiye’ye gelerek Alihan ile birlikte yaşamaya karar verdi. 31.07.2023 tarihinde genç aşıklar Ortaköy’de yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.  Maris Türkiye’de ismini değiştirerek Meryem ismini aldı.

Ortaköy de yapılan düğünde bir konuşma yapan Meryem Şahin;  Hepinize beni bu kadar sıcak karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum. Beni farklı kültüre rağmen kabul ettiğiniz için çok minnettarım. İlk 2-3 ay çok zorlandım, ağladım hala arkadaşlarımdan ve ailemden uzak burada olduğuma inanamıyorum. Onları çok özlüyorum. Sonra artık yavaş, yavaş burada olduğuna alışmaya başladım. Burada her zaman güzel davranan arkamda duran büyük bir ailem var artık. Alihan’a ve bana saygı duyan herkese teşekkür ederim. Özellikle kayın babama ve kayınvalideme çok minnettarım. Bana bir prenses ve öz kızları gibi davranıyorlar. Büyük annem her zaman bana sana iyi davranan güzel kalpli birisi ile evlen derdi. Benim için o Alihan, onu güzel kalbi yüzünden seçtim.  Onu seçtim çünkü o benim için her zaman en iyisini istiyor. Onu seçtim çünkü birbirimize iyi geliyoruz. Alihan’la ben her ne kadar farklı kültürlerden gelsek te farklarımız ortada birbirilerimizi tamamlıyoruz. Alihan’ın dünyası çok renkli çünkü her zaman herkes için en iyisini en güzelini diliyor. Ben her zaman hayatı keşfetmemiz için yanında olacağım. İyi günde kötü günde hasatlıkta sağlıkta her zaman yanında olacağım. Ben onun yarısıyım, onun eşiyim ve ona her zaman iyi davranacağım. Böyle ailem olduğu için çok şanslı olduğumu hissediyorum kendimi diye konuştu.

Düğünde konuşan Damat Alihan Şahin, nasıl taşınmalarına ilişkin yaptığı konuşmada; İnternette tanıştık, bir senedir birlikteyiz. Babamla Filipin’e uçtuk hep beraber 12 saat ondan sonra aileler ile tanıştık. Ondan sonra evlendik orada buraya geldik. Çok güzel bir duygu inşallah Müslüman edeceğim onu, bugün düğün çok güzeldi her şey hoşuma gitti mutluluk duydum bugün diye konuştu.

Konuşmaların ardından Genç çiftin nikah merasimini Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir gerçekleştirdi sonrasında aşık çift düğünlerinde gönüllerince eğlendiler.

Haber: Avni Kuru