Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı annelerin yürek ısıtan destekleri: Ekmek yaparak Gazze’ye umut Işığı!

Aksaray’ın köylerinden gelen gönüllü

Aksaray’ın köylerinden gelen gönüllü anneler, insanlık dramının yaşandığı Gazze’ye destek olmak adına güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Aksaray İHH kadın kollarının öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, anneler el emeğiyle yufka açarak yapılan ekmekleri satışa sunarak Gazze’ye yardım eli uzattı.

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz, yapılan bu anlamlı çalışma hakkında şunları söyledi: ‘Bu annelerin eli öpülesi! Açtıkları yufkalardan elde ettikleri geliri Gazze’ye gönderdiler. Kadın kollarımızın öncülüğünde hayırsever hanımların desteğiyle, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak adına önemli bir adım attık. Bu çalışma, sadece maddi destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda toplumda birlik ve dayanışma duygusunu da pekiştiriyor dedi.

Katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür eden Başkan Korkmaz, ‘Bu etkileyici dayanışma ile Gazze’ye umut ışığı olmayı başardık. Bundan sonra da benzer çalışmalara destek olmaya ve daha fazla insana ulaşmaya devam edeceğiz’ dedi.

Bu anlamlı etkinlik, sadece yardımseverlik anlayışını değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın gücünü de bir kez daha ortaya koydu. Aksaraylı annelerin bu örnek davranışı, diğer bölgelerden de benzer inisiyatifler alınmasına ilham kaynağı oldu.
Haber; Ağustos Gerçe