Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı aile Sırbistan’da hayatlarını kaybetti

Aksaraylı çift, Sırbistan’da geçirdikleri

Aksaraylı çift, Sırbistan’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti.

Tatil için geldikleri Aksaray’dan Almanya’ya dönüş yolunda Sırbistan’da kaza geçiren Cevriye ve Hacı Cemalettin Demirtaş geçirdikleri kaza sonucu Aksaraylı karı koca hayatlarını kaybettiler.

Edinilen bilgiye göre; Sarıyahşi ilçesine bağlı Boğazköy nüfusuna kayıtlı olan Hacı Cemalettin Demirtaş ile eşi Cevriye Demirtaş, Almanya’ya dönüş yolunda geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetti.

Aile, Almanya’dan Türkiye’ye tatil için geldikleri dönüş yolunda Sırbistan’da Hacı Cemalettin Demirtaş idaresindeki otomobilin yabancı bir plakalı araçla çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada karı koca araç içerisinde sıkıştı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araç sürücüsü Hacı Cemalettin Demirtaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiği bildirilirken eşi Cevriye Demirtaş, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Meydana gelen kazada Aksaraylı çift yaşamlarını yitirdi.

Almanya’ya dönmek üzereyken gerçekleşen bu trajik olay, ailelerini ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu. Haber: Ağustos GERÇE