Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Yeni Soluğu: Millet Bahçesi Açılıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kalanlar Millet Bahçesi’nin açılışına tüm halkı davet ediyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla yapılacak olan açılış, 3 Mart Cuma günü saat 15.30’da gerçekleşecek.

Aksaray’ın yeşil alanlarına bir yenisi daha ekleniyor! Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin yeni nefes alma noktası olan Anlık Kalanlar Millet Bahçesi’nin açılışı için heyecanla beklenen tarihi duyurdu. Başkan Dinçer, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla açılış öncesi gelin gibi süslenen Millet Bahçesi’nin fotoğraflarını paylaşarak halkı davet etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla gerçekleşecek olan açılış töreni, 3 Mart Cuma günü saat 15.30’da yapılacak. 42.000 metrekarelik alanda kurulan Millet Bahçesi, 15 bin ağaç ve bitkiyle doğayla iç içe bir ortam sunacak. Bahçede ayrıca kafeterya, kütüphane, fitness alanı, oyun parkı, otopark ve yürüyüş yolu gibi birçok imkan da bulunacak.

Başkan Dinçer, açılışa katılmak isteyen hemşehriler için Belediye önünden saat 14.00’te servislerin hareket edeceğini de duyurdu. Millet Bahçesi’nin şehre hayırlı olmasını dileyen Dinçer, tüm halkı açılışa beklediklerini ifade etti.
Haber; Ağustos Gerçe