Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın yeni kalbi: Hasta yakını konuk evi ve külliye projesinde geri sayım başladı!

Aksaray’da yükselen yapı, Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projesinin inşaat çalışmaları sürüyor

Aksaray’da yükselen yapı, Hasta

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde hayata geçirilen çalışma ve projeler arasında yer alan ve yapımı devam eden Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesin de gelinen nokta üzerinden paylaşımda bulunuldu.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yakınlarında yer alan ve hastanede konuk olarak kalacak hasta yakınlarının, civar ilçe ve köylerden misafirlerin ağırlanması hedefleniyor.

Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yakınında devam eden inşaat çalışmaları kapsamında Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projesi şehir içerisinde hızla ilerliyor. En kısa sürede hizmete açılmak için çalışmaların devam ettiği projede Aksaray halkına konaklama imkanı sunuluyor.

İlçe, kasaba, köylerinden gelen vatandaşların güven ve huzur içerisinde kalabilecekleri bir ortam sunuluyor. Belediye Başkanı Dinçer Aksaray halkının isteklerinin karşılanması ve dahi iyi bir hizmet sunulması için birçok çalışmaya imza atıyor.

Dinçer konuya yönelik yaptığı açıklamasında, “Aksaray EAH yakınında inşaat çalışmalarımızın devam ettiği; “Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projemiz ile ilçe, kasaba ve köylerimizden gelen hemşehrilerimiz, sevdiklerinin yanında güven ve huzur içinde kalabilecekler. Bu projemiz ile hem misafirlerimize konforlu bir konaklama sağlayacak hem de onları manevi olarak destekleyen bir ortam sunacağız” dedi

Fatma Altınok