Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Yeni Bağlantı Yolu: Bekarlar Köyüne 10 Kilometrelik Yol Çalışması Başladı!

Aksaray Gülağaç Kaymakamı Muhammet

Aksaray Gülağaç Kaymakamı Muhammet Fatih Aydın Bekar Sultan Türbesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlatılan yol çalışmasında incelemelerde bulundu.

Eski dönem il genel meclis üyeleri Şaban Yenil ve Latife Abay’ın katkılarıyla yapılması oylanan Bakı Gölü, Kayı gölü, Gülpınar ve Bekarlar yol bağlantı çalışması Aksaray Özel idare Müdürlüğü tarafından yapılmaya başlanmıştı.

Kaymakam Aydın, Gülpınar Belediye Başkanı Ersoy Kara ve Bekarlar köyü muhtarı Niyazı Pamuk ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Aydın, yetkililerden bilgiler alarak, “Bekarlar köyümüze stabilize yol çalışması ile birlikte 10 km’yi bulması hedeflenen yol çalışmamız başlatmış bulunmaktayız” dedi.

İlçenin refahına ve ulaşımına büyük katkısı sağlaması hedeflenen Bakı Gölü, Kayı gölü, Gülpınar ve Bekarlar yol bağlantı çalışma ile Bekar Sultan Türbesi’ne ulaşım kolaylaşacak.  Kaymakam Aydın, 10 kilometreyi bulması hedeflenen yol çalışmasına başlandığını belirtti.  Yapılan çalışmanın bölgenin gelişmesine büyük oranda kakı sunacağı ön görülüyor.

Fatma Altınok