Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın yarını için toplantı; Vali Kumbuzoğlu ve Meclis Üyeleri bir araya geldi!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya eşlik etti.

Aksaray şehrindeki çalışmaları ve projeleri yakından takip etmek amacıyla kurum ve kuruluşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İl Genel Meclis heyetiyle toplantı gerçekleştiren Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray’da yürütülen çalışmalar hakkından bilgiler aldı. Aksaray’ın gelişimine ve büyümesine katkı sağlayacak çalışmalar yürütülmesi adına alınan kararları değerlendiren Vali Kumbuzoğlu, meclis üyeleri ile birlikte yapılan hizmetler üzerine istişarelerde bulundu.

Yapılan hizmetler hakkında bilgiler alan Vali Kumbuzoğlu, yürütülen proje ve ihtiyaçlar konusuna değiniler meclis üyeleri ile birlikte istişarelerde bulundu.

Aksaray ilinin gelişmesine olanak tanımak maksadıyla yürütülen çalışmaları ve verilen hizmetin üzerinde durulduğu toplantıda ihtiyaç ve beklentiler üzerine değerlendirme de bulunuldu.

Haber: Fatma Altınok