Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Yapı Taşları Bir Araya Geldi: Evren Dinçer ve Muhtarlar Şehrin Geleceğini Konuştu!

AK Parti Aksaray heyeti,

AK Parti Aksaray heyeti, muhtarlarla bir araya geldi. AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve teşkilat mensuplarından oluşan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ ve muhtarlarla buluştu.
Aksaray’da faaliyet gösteren muhtarla bir araya gelen Ak Parti heyeti, yürütülen çalışmaları görüşme esnasında masaya yatırdı. Aksaray’daki mahallerin istek ve ihtiyaçlarının ele alındığı görüşmede, muhtarla talep ve beklentileri dile getirdi. Muhtarlar, görüşme esnasında mahalleler hakkında bilgiler verdi.
Mahallelerin gelişmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması adına mahalle sakinlerin taleplerini ileten muhtarlar fikir ve görüşlerini belirtti. Ak Parti heyeti, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması yönünde çözüm odaklı yaklaşarak istişarelerde bulundu.
Ak Parti heyetinin muhtarlarla olan görüşmesi mahallelerin ihtiyaç duyulan hizmetlerin getirileceği ön görülüyor. AK Parti heyeti muhtarla ve dernek başkanı Dağ’a çalışmalarından ötürü teşekküllerini iletti.

Haber: Fatma Altınok