Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın tarımı, Bakan Yumaklı ile masaya yatırılacak

AK HEYET, BUGÜN TARIM

AK HEYET, BUGÜN TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI’YI ZİYARET EDECEK:
Aksaray’ın tarımı, Bakan Yumaklı ile masaya yatırılacak
AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanları ve Belediye Başkanlarından oluşan heyet, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüşecek. Aksaray’ın tarım konusundaki ihtiyaçlarını İbrahim Yumaklı’ya ileteceklerini ifade eden AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, ilçe ve beldelerden gelen bütün talepleri ileteceklerini ve iki saat sürecek olan bir görüşme gerçekleştireceklerini söyledi.
Aksaray’ın ihtiyaçlarını bakanlarla birebir görüşerek ileten ve çözüm bulmak adına çalışan AK Heyet, bir bakan görüşmesi daha gerçekleştirecek. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile yapılacak olan görüşmeye, AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanı ve Belediye Başkanları katılım sağlayacak. Bu ziyaret, Aksaray’a kazandırılacak olan yeni yatırımlarla ilgili olarak yeni kazanımlar sağlanması nedeniyle büyük önem taşırken, kamuoyunda da heyecanla bekleniyor.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile yapacakları görüşme ile ilgili açıklama yapan AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, “İl heyeti olarak belediye başkanlarımız ile birlikte, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan randevu aldık. Aksaray’ımızın ihtiyaçlarını bakanımıza söyleyeceğiz. Özellikle havzanın sulanması ve mera alanının güncellenmesi gibi konularda ilçelerimizden ve beldelerimizden gelen talepleri sıralayarak verimli bir toplantı yapacağız. Bize, görüşme için 2 saat süre ayrıldı. Bakanımızla Aksaray’ın tarımını masaya yatıracağız.” dedi. Bakanlık görüşmesinin sonucunda, Aksaray tarımı için atılacak olan adımlar kamuoyunda heyecanla beklenirken, Altınsoy, bakanlık görüşmelerinin devam edeceklerini belirtti. Altınsoy, “Her hafta bakanlıklarımızdan randevu alıyoruz. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ile de görüşme talep ettik.” diyerek, Aksaray’a yatırım gelmesi konusunda çalışmalara devam edeceklerini vurguladı. AK Parti Milletvekillerinin şehrin sorunlarına çözüm bulmak adına yaptığı çalışmalar, Aksaray için umut vaat ediyor. Vekillerin çalışkanlığı vatandaşlarında takdirini topluyor.

Haber: Ağustos GERÇE