Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın O Köyünde Domuz Sürüsü Paniği;İşte O Görüntüler!

Sosyal medyada yankı bulan

Sosyal medyada yankı bulan gençlerin Domuz kovalama videosu köylüleri endişelendirdi.

Aksaray’ın merkez Hanobası köyünde gençlerin domuz sürüsünü otomobil ile kovaladığı anlar sosyal medyada paylaşıldı. Köylüler, 50-60 kadar domuzun köyde dolaştığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

 

Aksaray’ın Hanobası köyünde yaşanan olay, gençlerin karşılarına çıkan domuz sürüsünü otomobil ile kovalayıp sosyal medyada paylaşmalarıyla gündeme geldi. Çekilen video, gençlerin heyecanla domuzları kovaladığı anları gözler önüne serdi. Ancak bu durum köylüler arasında endişeye yol açtı.

Köylüler, domuz sürüsünün yaklaşık 50-60 hayvanı bulunduğunu belirterek, bu durumun tarım alanlarına zarar verebileceğinden ve köydeki yaşamı olumsuz etkileyebileceğinden endişe duyduklarını ifade etti. Sosyal medyada yayınlanan videoda bir gencin “Alla depelen” şeklinde bir ifade kullanması da sosyal medyada yankı bularak videoyu seyredenleri neşeli ve heyecanlı bir atmosfere gitmesine neden oldu.

Köylüler, yetkililerden acil önlem alınmasını ve domuz sürüsünün kontrol altına alınmasını talep ederek yetkililerden yardım istedi. Domuz sürüsüyle ilgili çözüm arayışları köydeki endişeyi artırmaya devam ediyor. Haber; Ağustos Gerçe