Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın O Köylerinde Elektrik Kesilecek!

Aksaray’da elektrik kesintileri planlı

Aksaray’da elektrik kesintileri planlı çalışmalar nedeniyle devam ediyor.

MEDAŞ işletmesi, Aksaray’da elektrik kesintilerini duyurdu.

MEDAŞ İşletmesi, Aksaray’da elektrik kesintileri ile ilgili önemli bilgileri paylaştı. Yapılacak planlı çalışmalar nedeniyle belirli bölgelerde geçici olarak elektrik kesintileri yaşanacak.

MEDAŞ İşletmesi, 08 Kasım 2023 tarihinden 10 Kasım 2023 tarihine kadar, Aksaray’ın Merkez ilçesinde yer alan bazı köylerde ve sokaklarda elektrik kesintilerinin yapılacağını duyurdu.

Bu kesintilerin, özel elektrikçi mühendis çalışmaları ve yeni tesis yapımı işlemleri nedeniyle gerçekleştirileceği bildirilirken, Yalnızceviz Köyü’nde Özel Elektrikçi Mühendis Çalışması nedeni ile ilk olarak, Yalnızceviz Köyü’nde 08 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 10 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek olan özel elektrikçi mühendis çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Aynı tarihler arasında, Bostanlık Köyü, Boyalı Köyü, Cerit Köyü, Cerit Sokak, Yukarı Cerit Sokak, Çavdarlılar Köyü, Çavdarlılar 1 Sokak, Çavdarlılar 17 Sokak, Çavdarlılar 16 Sokak ve Çavdarlılar 7 Sokak, 08 Kasım 2023 tarihinden 10 Kasım 2023 tarihine kadar elektrik kesintisi yaşayacak. Bu kesintiler, yeni tesis yapımı çalışmalarının bir parçası olarak gerçekleştirilecek.

Son olarak, Cerit Köyü, Cerit Sokak ve Yukarı Cerit Sokak’ta 08 Kasım 2023 tarihinden 11 Kasım 2023 tarihine kadar yeni tesis yapımı çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

MEDAŞ İşletmesi yetkilileri, çalışmaların planlanan süreden önce tamamlanması durumunda kesintinin bitiş saatinden önce elektrik verilebileceğini belirtti. Elektrik kesintilerinin vatandaşlar ve işletmeler için olası etkilerini dikkate alarak önlemlerin alınması önerildi.

Aksaray’da yaşayan vatandaşlar ve işletme sahipleri, belirtilen tarihler ve saatler arasında elektrik kesintilerine karşı hazırlıklı olmaları konusunda uyarılırken MEDAŞ İşletmesi, kesintilerin tamamlanmasının ardından normal elektrik hizmetinin en kısa sürede sağlanacağını duyururken MEDAŞ yetkilileri, elektrik kesintileri ve çalışmalar hakkında güncel bilgilere ulaşmak için MEDAŞ İşletmesi resmi iletişim kanallarından veya çağrı merkezinden detaylı bilgi alınabileceğini bildirdi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz