Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın O Kaymakamı Köy Yollarında; Köylülerin Kapısını Çalarak İstek ve Talepleri Dinliyor

Aksaray Ortaköy Kaymakamı Ahmet

Aksaray Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe ve beraberindeki ilçe kurum amirleri köy ziyaretlerinin ikincisini gerçekleştirdi.

Ortaköy Kaymakamı Karatepe ilçede bulunan köyleri ziyaret ederek köy halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Köylerin ihtiyaç ve talepleri doğrulusunda hizmet verilmesi ve vatandaşların fikir ve önerilerin aldığını ziyaretlerin ikincisi gerçekleşti.

Pınarbaşı, Hacıibrahimuşağı ve Hacımahmutuşağı köylerini ziyaret eden Kaymakam Karatepe’ye İlçe Jandarma Komutanı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve İlçe Özel İdare Müdürü eşlik etti.

Köyleri ziyaret eden kaymakam Karatepe ve berberindeki heyet, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Karatepe köy muhtarlarından köylerin sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alarak köylerin iyileştirilmesi adına istişarelerde bulundu.

Ortaköy kaymakamı Karatepe ilçede bulunan köyleri ziyaret ederek halkın gönlünü kazanıyor. Köy halkının istek ve taleplerini dinleyen Karatepe, halkın yoğun ilgi ile karşılandı. Köylere verilen hizmetlerin iyileştirilmesi adına ziyaret gerçekleştirilmesi hizmet kalitenin artırılması köylerin gelişmesine olanak tanıyacağı ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok