Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın o ilçesinde istek ve talepler karşılık buldu; Kaymakam harekete geçti

Aksaray Ağaçören Kaymakamı Naim

Aksaray Ağaçören Kaymakamı Naim Akar ve beraberindeki kurum amirleri Ağaçören ilçe çarşısını gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağaçören Kaymakamı Akar halkın sorun ve taleplerini yakından takip etmek amacıyla sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçenin gelişim ve büyümesine olanak tanımak adın halkın fikir ve önerilerine kulak veren Ağaçören Kaymakamı Akar, çarşı ziyaretinde bulundu.

Ağaçören Kaymakamı Akar’a ziyareti esnasında İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanı eşlik etti.

Ağaçören halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Kaymakam Akar ve beraberindeki heyet, Kaymakam Akar’a sorun ve taleplerini iletti. Kaymakam Akar çözüm bulma noktasına esnaf e vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Ağaçören halkının istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Akar, halkın istek ve talepleri doğrultusunda hizmet ve çalışma yürütüleceği gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek, ilçenin gelişim ve büyümesine olanak tanıyan çalışmaların sürdürüldüğü vurguladı. Halkın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Kayamam Akar’ın sık sık esnaf ve vatandaş ziyaretin de bulunması Ağaçören halkı tarafından takdir elemeye devam ederken halkın fikir ve görüşlerine önem verdiğinin bir göstergesi olarak görülüyor.

Haber: Fatma Altınok