Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayın O Beldeleri Karanlığa Gömülüyor: MEDAŞ’tan Şok Kesinti Duyurusu!

Ulukişla ve Yeşiltepe Bölgeleri,

Ulukişla ve Yeşiltepe Bölgeleri, Elektrik Kesintisinden Etkilenecek.

MEDAŞ, Aksaray’da yapılacak programlı elektrik kesintisi için uyarıda bulundu. Ulukişla ve Yeşiltepe bölgelerinde yaşayan abonelerin önlem almaları gerekiyor. Detaylar Haberimizde…

Aksaray’da elektrik kesintisi uyarısı geldi. MEDAŞ tarafından yapılan duyuruyla Ulukişla ve Yeşiltepe bölgelerinde yapılacak olan programlı elektrik kesintisi, aboneleri etkileyecek. Kesintinin, 2 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 20:00’da başlayıp, 6 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 11:30’a kadar devam edeceği belirtildi.Ulukişla köyü, Fatih ve Yavuz mevkilerindeki sokaklar ile Yeşiltepe belde merkezindeki mahalleler kesintiden etkilenecek bölgeler arasında yer alıyor. Kesinti süresince, elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması ve jeneratör kullanan abonelerin gerekli önlemleri alması tavsiye ediliyor.

MEDAŞ yetkilileri, çalışmaların planlanan süreden önce tamamlanması durumunda kesintinin bitiş saatinden önce elektrik verilebileceğini açıkladı. Ayrıca, kesintiyle ilgili daha fazla bilgi almak isteyen abonelerin 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni arayabilecekleri veya www.meramedas.com.tr adresinden faydalanabilecekleri belirtildi. Elektrik kesintisiyle ilgili detaylı bilgi ve güncellemeler için abonelerin duyuruları takip etmeleri öneriliyor.
Haber; Ağustos Gerçe