Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Minik Kahramanlarına Dev Hediye: Yeni Eğlence Merkezi!

Aksaray Belediyesi tarafından en

Aksaray Belediyesi tarafından en kısa sürede hizmete açılması beklenen çocuk eğlence merkezi Aksaraylı vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yediden yetmişe her kesime uygun hizmetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Çocukların gelişimlerine katı sunması çeşitli aktivitelerle zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olması hedeflenen çocuk eğlence merkezinde birçok branş ve etkinlik çocukları bekliyor.

Çocuk eğlence merkezinin yapımı devam ediyor olmakta olup en kısa zamanda çocuklar için hizmete sunulması amaçlanıyor. Çocuklar için tasarlanan merkezde macera, eğlence ve aksiyon çocukları bekliyor olup birçok etkinlikle kişisel gelişimlerine katkı sunması ön görülüyor.

Çocukların sosyalleşmelerine, el becerilerinin gelişmesine amacıyla iki bin metre kare alana kurulan merkezde bütün çocuklara hitap etmesi hedefleniyor.

Çocuk oyun bölümleri ile teknolojiden bilime, sanattan spora birçok alanda gelişim kaydedebilecekler.  Fiziksel ve kişisel gelimlerine katkı sunacak birçok aktivite çocuk eğlence merkezinde çocukları bekliyor olacak.

Fatma Altınok