Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın merakla beklenen Ceviz Festivali yarın başlıyor

Aksaray Valiliği öncülüğünde 3.

Aksaray Valiliği öncülüğünde 3. Geleneksel Ağaçören Ceviz Festivali gerçekleştirilecek. Mehteran, kortej yürüyüşü ve Ali Kınık konseri ile vatandaşlar unutulmaz bir festival daha yaşayacak. Festival ile Aksaray’ın cevizi tüm Türkiye’ye tanıtılacak.

Ağaçören Belediye meydanında düzenlenecek olan festivali Aksaray Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilecek. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Keyifli ve kaliteli bir etkinlik için tüm hemşerilerimizi Geleneksel Ağaçören Ceviz Festivali’ne davet ediyoruz.” diyerek tüm Aksaray’ı festivalde buluşmayı çağırdı. Festivalde, mehteran ve kortej yürüyüşü, konserler gibi etkinlikler yapılacak. Festival günü saat 15.00’de ünlü sanatçı Ali Kınık sahne alacak. Ayrıca, Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği Ses ve Saz Sanatçısı Kırşehirli Yaşar Apaydın, Başkentli Resul, Uğur Doğan, Halk Ozanı İbrahim Düğer gibi sanatçılarda konser verecek.

Festivalle ilgili açıklama yapan Ağaçören Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç, “Yarın başlayacak olan 3. Geleneksel Ceviz Festivalimizde 1. kalite olan cevizlerimiz vazgeçilmez tadıyla ve yüksek yağ oranıyla değerli misafirlerimize sunulacak. Festivalimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe