Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın köyleri bu düğünde; Binlerce kişi baraj etrafında toplandı!

Mamasın Köyü’nde gerçekleşen düğün, binlerce kişinin katılımıyla Aksaray’da gündem oldu!

Mamasın Köyü’nde gerçekleşen düğün,

Aksaray merkeze bağlı Mamasın köyünde gerçekleşen düğün, göl kenarında binlerce kişinin katılımıyla şenlik havasına dönüştü.

Aksaray, son günlerde Mamasın (Gökçe) köyünde düzenlenen muhteşem bir düğünü konuşuyor. Köy muhtarı Mehmet Ulu’nun oğlu Şahin ve Gülsüm’ün düğünü, Mamasın baraj gölü kenarında binlerce kişinin katılımıyla büyük bir coşku içerisinde geçti.

Aksaray’ın merkeze bağlı Mamasın köyünde düzenlenen bu düğün, bölge halkı ve çevre köylerden gelen binlerce kişinin katılımıyla iki gün boyunca unutulmaz anlara sahne oldu. Mamasın Barajı’nın göl kenarındaki doğal güzellikler eşliğinde gerçekleştirilen düğünde, uzun masalar kuruldu ve büyük tencerelerde yöresel yemekler pişirildi.

Düğüne katılan misafirler, geleneksel müzik eşliğinde dans edip eğlendi. Düğün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenirken, misafirler gönüllerince eğlendi. Köy sakinleri ve davetliler, düğünün şenlik havasında geçtiğini ve yıllarca unutulmayacak bir etkinlik olduğunu ifade ettiler.

Mehmet Ulu, “Bu düğünle köyümüzün birlik ve beraberliğini pekiştirdik, gelen misafirlerimize teşekkür ederiz.” dedi. Düğün, Aksaray’da büyük yankı uyandırırken, Mamasın köyü sakinleri bu coşkulu günün mutluluğunu paylaşmaya devam ediyor.

Celil Acar