Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın kalbinde Nakkaş: Yeni oyun alanı ile çocuklar hayallerine kavuşuyor!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. Aksaray’ın sevilen mahallerinden birisi olan Nakkaş’ta çocuklara yönelik yeni bir oyun alanı oluşturmak için çalışmalara başlandı.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray’ın sevilen mahallelerinden birisi olarak öne çıkan Nakkaş Mahallesi’nde çocukları ve aileleri mutlu edecek yeni bir gelişme yaşandı. Belediye tarafından yakın zamanda yapılan duyuruya göre, Nakkaş Mahallesinde yeni bir oyun alanı inşasına başlandı. Oyun alanı içerisinde çocuklar ve aileler için çeşitli olanaklar bulunuyor.

Oluşturulan bu yeni oyun alanının özellikle yeşil alanlı bölgelere katkı sağlaması beklenirken, aynı zamanda şehre modern bir hava da kazandırılmak isteniyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre; Nakkaş Mahallesinde hayata geçirilecek olan yeni oyun alanı içerisinde; Modern oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme köşeleri yer alacak.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray’ımıza nefes aldıracak, ailelerimizin ve çocuklarımızın güzel vakitler geçireceği yaşam alanları oluşturuyoruz. Modern oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme köşeleri ile her yaştan vatandaşımıza hitap edecek. Mahallemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe