Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın İftar Sofrasında Birlik ve Beraberlik: Vali ve Kaymakamlar Buluştu!

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar,

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar, Aksaray Valisi’nin ev sahipliğinde bir araya geldi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, vali yardımcıları, kaymakamlar ve ailelerini iftar programında bir araya getirdi. Vali Kumbuzoğlu, birlik ve dayanışma ruhunu vurgulayarak, Aksaray’a hizmet etme gayretinde olduklarını belirtti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu, vali yardımcıları, kaymakamlar ve onların kıymetli ailelerini iftar programında misafir etti. Bu anlamlı buluşmada bir araya gelen yetkililer, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Vali Kumbuzoğlu, yaptığı konuşmada, Aksaray’ın hizmetinde birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, “Biz, Aksaraylı hemşehrilerimize birlikte hizmet etme gayretinde olan büyük bir aileyiz” dedi. Bu tür etkinliklerin, birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini ifade eden Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’a daha iyi hizmet etmek için birlikte çalışmanın önemine dikkat çekti.Vali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı, Aksaray’ın yöneticileri ve ailelerinin bir araya gelerek birlikte olma ve dayanışma duygularını pekiştirdiği anlamlı bir buluşma oldu. Haber; Fatma Altınok