Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Gururu: Esra Sağlam ve Artuğ Kutlu, Türkcell Kadınlar Süper Ligi’nde Görev Alacak!

Futbol sahalarında Aksaray adını

Futbol sahalarında Aksaray adını gururla temsil edecek olan Esra Sağlam ve Artuğ Kutlu, Türkcell Kadınlar Süper Ligi’nde ALG SPOR/BEŞİKTAŞ JK UNITED PAYMENT KADIN FUTBOL TAKIMI müsabakasında hakemlik yapacak!”

Türk futbolunun zirvesine tırmanan yetenekli hakemlerimizden Esra Sağlam ve Artuğ Kutlu, Aksaray’ın adını Türkcell Kadınlar Süper Ligi’nde duyuracaklar. Türkiye Futbol Federasyonu Hakemler ve Gözlemciler Derneği Aksaray Şubesi, bu büyük başarıya tanıklık etmenin gururunu yaşıyor.

Esra Sağlam, bölgesel hakem olarak gösterdiği üstün performansla dikkat çekerken, Artuğ Kutlu ise il hakemi olarak Türk futboluna katkı sağlamaya devam ediyor. İki hakemimiz, ALG SPOR/BEŞİKTAŞ JK UNITED PAYMENT KADIN FUTBOL TAKIMI müsabakasında düdük çalacakları için heyecanla bekleniyor.

TFFHGD Aksaray Şubesi olarak, Esra Sağlam ve Artuğ Kutlu’ya görevlerinde başarılar diler, Aksaray’ın adını yükseklerde temsil etmeye devam etmelerinden dolayı gururluyuz. Futbolseverler, bu heyecan verici mücadeleyi beklemeye başladı.
Haber; Hakan Hidayet Deniz