Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Güçlü Kadınlarına MHP’den Destek Ziyareti!

MHP teşkilatı tarafından gerçekleşen

MHP teşkilatı tarafından gerçekleşen dernek ziyareti, kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve işbirliği ruhunun güçlenmesi adına önemli bir adım oldu.

MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ve İl Başkanı Burhanettin Karataş ve beraberindeki heyet, Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği’ni ziyaret ederek, dernek üyeleriyle samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Hatice Şahin Eroğlu ve yönetimine, gösterdikleri misafirperverlik ve samimiyet için teşekkür etti.

Ziyaretin amacı, kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve işbirliği olanaklarının değerlendirilmesi olmasıyla birlikte MHP heyeti, dernek üyeleriyle gerçekleştirdikleri samimi diyalogda, kadınların iş dünyasındaki rolünü güçlendirmek ve girişimcilik potansiyelini arttırmak için çözüm önerilerini paylaştılar.

Dernek Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadın girişimciliğinin desteklenmesi konusundaki işbirliği ve dayanışma ruhunun önemini vurguladı. Bu ziyaret, MHP’nin kadın girişimciliğine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sererken, dernek üyeleriyle kurulan bu köprü, işbirliği ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirdi.

Haber: Fatma Altınok