Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Gençleri İl Müftüsüyle Vizyon Paylaştı!

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar gençlik merkezinde faaliyet gören gençlerle bir araya geldi. Aksaray İl müftülüğüne bağlı Hüseyin Altınsoy Gençlik Merkezinde devam eden hafta içi ve hafta sonu farklı zamanlarda gerçekleşen faaliyetler sürüyor.
Bu kapsamda gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sunmak, manevi değerlerini yükseltmek ve kaliteli vakit geçirmelerine imkan tanınması amaçlanıyor.
Müftü Işıldar, Akıl Zekâ Oyunları Eğitmenlik Eğitimi, Drama Eğitimi, Kitap Okuma Tahlili” faaliyetlerine katılan gençleri ziyaret etti.
İl Müftümüz Veysel Işıldar, “Akıl Zekâ Oyunları Eğitmenlik Eğitimi, Drama Eğitimi, Kitap Okuma Tahlili” konulu etkinliğe katılarak gençlerle bir araya geldi.
Her hafta çeşitli etkinliklerin düzenlendiği merkezde gençlerin gelişimine katkı sunuluyor. Müftü Işıldar, gençlerle yakından ilgilenerek bu tür faaliyetlerin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gençlik Koordinatörü Emine Büşra Yılmazer, erkek öğrencileri için futbol maçları, kız öğrencileri in ise voleybol maçlarının düzenlendiğini belirterek, ilerleyen tarihlerde, piknik, sinema, gezi gibi faaliyetlerde bulunulacağını ifade etti.
Hüseyin Altınsoy Gençlik Merkezinin tüm gençlere kapılarının açık olduğu vurgulandı. Müftü Işıldar eğitmenlere katkılarından ötürü teşekkür etti.

Fatma Altınok