Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Geleceğine Işık Tutan Hasta Yakını Konuk Evi Projesi Yolda!

Başkan Dinçer, Hastalıkta Sağlıkta

Başkan Dinçer, Hastalıkta Sağlıkta Biriz Beraberiz Anlayışıyla Yola Çıkarak, Hasta Yakınları İçin Özel Bir Konuk Evi Projesini Hayata Geçiriyor.”

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin sağlık hizmetlerinde bir eksikliği gidermek amacıyla harekete geçiyor. “Yalnız kuş yuva yapmaz, yalnız taş duvar olmaz” felsefesiyle, hastaneye gelen refakatçilere destek olacak Hasta Yakını Konuk Evi projesi hızla hayata geçiyor. Bu projede, uzak yollardan şifa için gelen hastaların yanında olan refakatçiler, konaklama ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir ortama kavuşacak.

Başkan Dinçer, projenin önemine vurgu yaparak, “Rabbim en kısa zamanda tamamlayarak, hizmetinize açmayı nasip etsin inşallah” dedi. Şehir sakinlerine hayırlı bir hizmet sunmayı amaçlayan proje, başkanın liderliğinde hızla ilerliyor. Biz yaptık yine biz yaptık etiketi ile duyurulan bu proje, şehirdeki hastalar ve yakınları için önemli bir destek olacak, aynı zamanda toplum dayanışmasının güzel bir örneğini sunacak. Haber; Avni Kuru