Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın doğa harikaları paylaşıldı

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde yapılan çalışmaların yanı sıra şehrin turizm potansiyelini öne çıkarmak bakımından farklı lokasyonların görsel paylaşımları yapılmaya devam ediyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan görsel paylaşımlarla Aksaray’ın doğal güzellikleri bakımından öne çıkan noktaları bir kez daha vatandaşlarla buluştu.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Türkiye’de turizm bakımından ön plana çıkan adreslerden bir tanesi olan Aksaray, şehrin gözbebeği olan lokasyonlarla ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Hasandağı, Tuz Gölü, Lavanta Bahçesi, Ihlara Vadisi gibi bölgelerle gerek yerli gerekse yabancı turistlerin ilgi odağı olan Aksaray, turizm bakımından çok daha fazla bilinen bir şehir haline getirilmek isteniyor.

Bu nedenle Aksaray’ın farklı noktalarından paylaşım yapan Aksaray Belediyesi, şehrin öne çıkan adresleriyle doğaseverleri bir kez daha büyülemeyi başardı.

Aksaray’da keşfedilecek yerler hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “dağları güzel, doğası güzel, insanı bir başka güzel canım memleketim. Aksaray’ımızın birbirinden güzel kareleriyle sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve neşeli anlar geçirmenizi temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe