Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Dev Projesi Ne Durumda;İşte O Proje Havadan Görüntülendi!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde hayata geçirilen ve seçim vaatlerinden birisi olan Aksaray Belediyesi Yeni Hizmet Binası hızla yükseliyor.

Aksaray’ın trafik akışını rahatlamak ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak adına harekete geçen Belediye Başkanı Dinçer, şehrin merkezinde olan eski belediye hizmet binasının yerinden taşıyarak hem merkezi konuma yer açıyor hem de hizmet binasının kapasitesi yükseltiliyor.

Uzun yıllardır hizmet veren eski belediye hizmet binasının artık hem ömrünü tamamladığı düşünülüyor hem de trafikte sıkışıklığa sebebiyet veriyor. Belediye Başkanı Dinçer’in seçim vaatleri arasında yer alan yeni hizmet binası kullanışlı ve refah görünümüyle vatandaşların merakla beklediği projelerden birisi oldu.

Yeni belediye hizmet binası 4 katlı bir şekilde hizmete hazırlanırken modern yapısı, otopark ve yeşil alan detayları ile belediye hizmet binası Aksaray’ın gelecekteki yeni merkezlerinden biri haline dönüşüyor.

Her detayı düşünülmüş yeni belediye hizmet binası Aksaray şehirlerarası otobüs terminali ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki 66 bin metrekarelik alanı inşa ediliyor. Yeni belediye hizmet binası hızla yükselirken bir an önce bitmesi adına tüm çalışmalar devam ediyor.

Modern yapısı ve görünümüyle dikkatleri çekmeyi başaran belediye hizmet binası, Aksaray’ın gelecekteki yeni merkezlerine etkisi olacağı ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok