Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın alışveriş konsepti değişiyor; Başkan Dinçer’in yenilikçi pazar projeleriyle herkes kazanıyor!

Dr. Evren Dinçer’in liderliğinde

Dr. Evren Dinçer’in liderliğinde şehir pazarları modernize ediliyor. Vatandaşlara konforlu alışveriş deneyimi sunuyor.

Şehir yaşamının önemli bir parçası olan pazar alışverişleri, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in önderliğinde modern bir döneme giriş yapıyor. Kentin çeşitli semtlerinde gerçekleştirilen çalışmalarla pazar alanları, vatandaşlara ve esnaflara konforlu, temiz ve modern bir alışveriş ortamı sunuyor.

Dr. Evren Dinçer’in başkanlığı döneminde Cumhuriyet ve Yunus Emre Mahallelerinin kesişim noktasına yapılan kapalı semt pazarı ve çok amaçlı sosyal tesisin hayata geçirilmesiyle başlayan proje, şehrin dört bir yanına yayıldı. Taşpazar Mahallesi’nde hizmete giren Perşembe Pazarı, Hacılar Harmanı ve Selçuklu Mahallelerinin kesişim noktasında bulunuyor.

Kurtuluş Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine başlatılan Kurtuluş Pazar alanı yenileme çalışması, mahalledeki eski pazarın modern bir görünüme kavuşmasını sağladı. Benzer şekilde, Cuma Pazarı da modernizasyon kapsamında Şifahane, Şamlı, Hassas, Nakkaş ve Zafer Mahalleleri sakinlerine daha kullanışlı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Cuma Kapalı Semt Pazarı’nın 3,300 metrekarelik kapalı alanı, enerji üretimi için GES (Güneş Enerjisi Santrali) kurulumuna uygun bir şekilde dizayn edildi. Bu sayede, sadece modern bir görünüme sahip olmakla kalmayıp aynı zamanda enerji üretimine de katkı sağlayacak bir yapıya dönüştü.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapılan çalışmalarla ilgili şunları belirtti: “Şehrimiz, hızla büyüyen ve gelişen bir yapıya sahip. Bu büyümeye katkı sağlamak ve şehir halkına daha modern bir alışveriş deneyimi sunmak adına farklı ve yenilikçi projelere imza atıyoruz. Aldığımız olumlu dönütlere dayanarak, şehrimizi daha da ileriye taşıyacak projeler üzerinde çalışmalarımız devam edecek ifadelerine yer verdi.

Dr. Evren Dinçer liderliğindeki modern pazar alanları projesi, şehirdeki alışveriş kültürüne yeni bir soluk getirerek vatandaşların beğenisini kazanıyor. Başkan Dinçer’in geleceğe dönük planlamalarıyla birlikte, şehrin gelişimine katkı sağlayacak yenilikçi projelerin devam edeceği belirtiliyor.

Haber Merkezi