Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ı Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı önemli bir ziyaret gerçekleştirdi

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu İkinci Başkanı Av. Alişan Tiryaki ve beraberindeki heyet ile birlikte; İHH Aksaray Şubesi tarafından düzenlenen “Filistin- Gazze Resim Sergisini” ziyaret etti.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu İkinci Başkanı Av. Alişan Tiryaki ve beraberindeki heyetin Aksaray iline gelmesiyle birlikte Aksaray’da İsrail ve Filisin arasındaki gerilimin dünya gündemine oturmasına ilişkin şehirde açılan resim sergisine katılım gösterdi.

Aksaray 15 Temmuz Milli İrade meydanına açılan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Aksaray Şubesi tarafından Gazze’de yaşam mücadelesi veren ve insan haklarının işgal edildiği savaştan karelerin resim serginde anlatmak ve kınamak amacıyla hayata geçirildi.

Resim sergisine katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu İkinci Başkanı Av. Alişan Tiryaki ve beraberindeki heyet daha sonra Aksaray Valiliğinde görüşme gerçekleştirdi.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray iline gelen Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu İkinci Başkanı Av. Alişan Tiryaki ve beraberindeki heyet teşekkürlerini sundu.  Hediye takdim edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekinildi.

Haber: Fatma Altınok