Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’I DÜNYAYA TANITTIK

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 5 yıl boyunca birlikteçalıştığı ve “yol arkadaşlarım” dediği belediye personelleriyle vedayemeklerinde bir araya geliyor.

kültürpark gala delüks salonunda düzenlenen programa aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, başkan yardımcıları güven kemerkaya, serdar baydar,mustafa karahancı, süleyman canbulut, birim müdürleri ve çok sayıda personelkatıldı.

birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından belediye personeline hitabenkonuşma yapan belediye başkanı haluk Şahin yazgı,  “5 yılda aksaray’ımızahizmet etmenin onuru ve gönül rahatlığı ile tüm ekibimiz ile birlikte vedayemeğinde bir araya geldik” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü “ 5 yıl boyuncasizlerle çok güzel anılar yaşadık. acı ve tatlı çok şeyler paylaştık. bupaylaşımlarımızın en güzel ve en mutlu anlarını da hatıralarımda ve hafızamdakalacaktır.

sizlerle beraber gerçekleştirdiğimiz bu güzel çalışmaların neticesindeaksaray’ımızda birçok noktada çığır açtık. aksaray’ın kabuğunu kırdık. dahaönce niğde aksaray mı, niğde aksaray mı? denilen aksaray artık bitti Çok şükürkendi başına ayakları üzerinde duran bir aksaray’ı tüm türkiye’ye tanıtmışolduk. hatta tüm dünyaya tanıtmış olduk.

5 yıl önce cumhurbaşkanımız başbakanlığı döneminde bizleri belediyebaşkan adayı olarak görevlendirdiğinde çalışmalarımıza yoğun bir şekildebaşladık. 110’nun üzerinde proje açıkladık. 110 adet projeyi açıklamak bir ekipçalışmasının ürünüydü. aksaray’ı bilmenin artısıydı. merkez ilçe başkanlığıyapmanın bir artısıydı. Şehri bilmek, sokakları bilmek, insanları bilmek,yedisinden yetmişine gencinden yaşlısına her kesimi iyi tanımanın getirdiği biravantajla 110’a yakın proje açıklamıştık. ama bu 5 yıllık süreçte o kadar çokşeylere imza attık ki sizlerin de bildiği gibi 110 proje oldu 150 tane proje.İrili ufaklıyı da katarsanız 150-170 tane proje gerçekleştirdik. her birçalışmada emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. 5 yıl boyuncabizlerle beraber aynı geminin içinde bütün varını yoğunu ortaya koyarakgayretli çalışma çalışmalarınızdan dolayı hepinize bir kez daha teşekkürediyorum. allah hepinizden razı olsun.”

başkan yazgı, belediye personellerinin sosyal imkânları ve ücretlerikonusunda da ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek “bu süreç içinde benelimden geldiği kadarıyla hem memurlarımıza hem de işçilerimize birçok konudahem sosyal imkânlarını artırmak hem de ücretlerini artırma noktasında çalışmayaptım. hepsi sizin için.  sizin daha iyiimkânlarda daha iyi şartlarda yaşamınızı sürdürmeniz ve ücretlerinizinartırılması için. biz geçenlerde İlk aşamasını tamamladık ikinci aşaması dataşeronlarla ilgili kısımda onlarında talimatını verdim.15 mart’ta oturumbaşlatılacak. bu görüşmelerimiz inşallah hayırla neticelenir. bununda müjdesinivermiş olayım.” şeklinde konuştu.  

yapılan konuşmanın ardından başkan yazgı, birim müdürlerini tümözellikleri ile tanıtarak bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürederek plaket verdi.

başkan yazgı, veda yemeğinin ilk bölümünde belediye başkan yardımcılarıserdar baydar ve güven kemerkaya’ya da özellikle teşekkür ederek plaketlerinitakdim etti.

veda yemeği programı belediye personellerinin başkan yazgı ile hatırafotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'da otomobil ile çarpışan motosikletin
Sıradaki Haber Aksaray’da acı olay; motosikletin sürücüsü öldü, eşi ağır yaralandı!