Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ı bekleyen büyük değişim: Bakan Özhaseki yolda!

Bakan Özhaseki, Aksaray’da Kentsel

Bakan Özhaseki, Aksaray’da Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi Açılışları İçin Geliyor.

Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1 Mart Cuma günü Aksaray’a ziyaret gerçekleştirecek. Bakan Özhaseki, AK Partili Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Hamidiye Mahallesi’nde başlattığı Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma törenine katılacak.

Aynı gün saat 13.30’da Hamidiye Mahallesi’nde düzenlenecek temel atma töreninin ardından, Bakan Özhaseki saat 15.30’da Kalanlar Mahallesi’nde tamamlanan Millet Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirecek. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in mahalli idareler seçimleri öncesinde gerçekleştirdiği önemli projelerin açılışlarına katılacak olan Bakan Özhaseki, bu etkinliklerle şehrin kentsel dönüşüm ve yeşil alan projelerine destek vermiş olacak.

Özhaseki’nin, Aksaray Belediye Başkanı olarak görev yaptığı dönemde Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda daire başkanı olarak görev yapan Dr. Evren Dinçer’in çalışmalarına destek amacıyla şehri ziyaret etmesi, iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yapıyor.

Bakan Mehmet Özhaseki’nin ziyaretiyle ilgili detaylar, 1 Mart Cuma günü gerçekleşecek olan etkinliklerle birlikte kamuoyuna duyurulacak.

Haber: Ağustos GERÇE