Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraygücü Spor Kulübü Başkanı Yalçın, ASKF Başkanı Kılıç’ı Ziyaret Etti ve Sürpriz Hediye Verdi

Aksaray Amatör Ligine Yeni

Aksaray Amatör Ligine Yeni Katılan Kulübün Başkanı, ASKF Başkanını Makamında Ziyaret Etti ve Özel Bir Hediyeyi Sundu

Aksaraygücü Spor Kulübü Başkanı Ümit Yalçın, ASKF Başkanı Kılıç’ı ziyaret ederek hoş geldin mesajıyla aynı zamanda unutulmaz bir anı bıraktı.

Aksaray’da futbol camiası yeni bir heyecana şahitlik ediyor. Aksaraygücü Spor Kulübü, Aksaray Amatör Ligine katılarak adeta bir çıkış yapmış durumda. Kulübün Başkanı Ümit Yalçın, bu önemli dönüm noktasını kutlamak ve iş birliğini güçlendirmek adına Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cavit Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, ASKF’nin yeni hizmet binasına atıfta bulunan Yalçın, Kılıç’a hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de özel bir sürpriz yaptı. Kılıç’a, isminin yazılı olduğu bir kılıç hediye etti. Bu jest, ziyaretin anlamını daha da artırdı ve Kılıç’ı memnun etti.

ASKF Başkanı Kılıç, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaraygücü Spor Kulübü’nün amatör futbol ailesine katılımını memnuniyetle karşıladığını belirtti. “Aksaray futbol ailesine yeni katılan Aksaraygücü Spor Kulübü’ne hoş geldiniz. Başarılar diliyorum.” dedi ve Başkan Yalçın’a hediyesi için teşekkür etti.

Bu ziyaret, Aksaray’da futbol camiasının birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirirken, yeni bir dönemin başlangıcını da simgeliyor.

Haber: Avni Kuru