Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan, Niğde’ye siyasi destek!

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Niğde Belediye Başkan Aday Tanıtım Programında Boy Gösterdi.
Aksaraylı milletvekili Ramazan Kaşlı, Niğde’de partisinin belediye başkan adaylarına destek verdi.

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Niğde’deki Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan’ın tanıtım programına katılarak destek verdi. Programda konuşan Kaşlı, Niğde’ye yapılan ziyarette büyük bir coşku ve heyecanla karşılandıklarını belirtti.

Aksaray MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ile birlikte katılan Kaşlı, Niğde Milletvekili Cumali İnce, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Ülkü Ocakları Başkanı ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla etkinliği duyuran Kaşlı, Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan ve İlçe Belediye Başkan Adaylarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.*

Kaşlı, “Büyük bir coşku ve heyecanla bizleri misafir eden Niğde Milletvekilimize, Belediye Başkan Adayımıza, İl Başkanımıza, Ülkü Ocakları Başkanımıza, teşkilatımıza ve tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadeleriyle etkinliği değerlendirdi. MHP’nin Niğde’deki adaylara verdiği destekle ilgili Kaşlı, “Başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Haber: Avni KURU