Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan insanlık nöbeti; öğrenciler Gazze’ye yardım topladı

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar’ı Aksaray İlim Yayma Cemiyeti Yurdunda kalan bir grup öğrenci makamında ziyaret etti. Aksaray İlim Yayma Cemiyeti Yurdunda kalan öğrencilerden anlamlı ve örnek davranış İl Müftüsü Işıldar tarafından takdir edildi.

Aksaray İlim Yayma Cemiyeti Yurdunda kalan öğrenciler kendi imkânlarıyla topladıkları yardımı Gazze halkına yardım etmek ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesine teslim etti.

İsrail ve Gazze arasında yaşanan gerilimle birlikte birçok can kaybı yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor. İsrail’in Gazze halkına yönelik uyguladığı soykırım ve işgalci politikasından dolayı dünya gündeminde. Aksaray’da Gazze’ye yapılan saldırıya yönelik gösterilen tepkilerin yanı sıra yardım eli uzatılıyor.

Aksaray İlim Yayma Cemiyeti Yurdunda kalan öğrenciler kendi imkanlarıyla topladıkları yardımı Gazze halkına ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için örnek bir davranışta bulundu.

İl Müftüsü Işıldar, öğrencilerin bu denli davranışta bulunmalarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber: Fatma Altınok