Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan iki önemli isim, A Klasmana yükseldiler

Aksaray’ın iki değerli ismi

Aksaray’ın iki değerli ismi Adil Bölükbaş ve Süleyman Aksakal, Türkiye Hentbol Federasyonunda A klasman gözlemciliğine yükseldiler. Federasyonun belirlediği müsabakalarda Gözlemciler, müsabakaların yapılması ve müsabakalarla ilgili en üst merci olarak görev yapar.

Futbol, Hentbol, Voleybol başlat olmak üzere tüm spor müsabakalarının bir gözlemcisi olur.

Türkiye Hentbol Federasyonunun Türkiye genelinde 70 adet A klasman gözlemci bulunuyor. 70 klasman gözlemcinsin 2 ismi Aksaray ilimizden açıklandı.

Aksaray Gençlik Merkezi Müdürü Süleyman Aksakal ve Şehit Recep İnce Ortaokulu Müdürü Adil Bölükbaş bu sezon B klasmandan, A klasmana yükselerek Türkiye Hentbol Federasyonuna A klasman gözlemci olarak süper lig müsabakaları ile milli maçlarda görev almaya devam edecekler.

Aksaray’da 10 yıldır B klasman Gözlemcileri olarak görev yapan Adil Bölükbaş ve Süleyman Aksaray yeni sezonda A klasman Gözlemciliğine yükselmesi spor kamuoyunda sevinçle karşılandı.

Hentbol Federasyonunun B klasmanında Gözlemcisi olarak bulunan Adil Bölükbaş ve Süleyman Aksakal, 2023 -2024 sezonu gözlemcilik klasmanında üst seviye olan A klasmana yükselmesi, Aksaray’ın hentbol sporuna yakınlığı ve hentbol milli maçlarının da şehrimizde yapılması, Aksaray belediyesi Genç kızlar hentbol takımının Türkiye şampiyonu olması,  Aksaray Belediyespor Kadın hentbol takımının Başkanı Gamze Çelik’in Türkiye Hentbol Federasyonunda olması, Aksaray’în hentbol dalındaki mozaiğinin de güçlülüğünü ortaya koyuyor.

2006 yılında C klasmanda gözlemciliği başlayan ve B klasmanın da görev yapan gözlemcilerimiz Adil Bölükbaş ve Süleyman Aksakal, bu sezon A klasmanına yükselerek, en üst düzey lig maçlarında görev alacaklar.

70 Gözlemcinin bulunduğu A Klasman da 2 gözlemcinin Aksaray ilinden olması ilimizin hentbol alanında başarılı olmasına katkı sağlıyor.

Hentbolda Aksaray’da bu yıl Ahmet Buğra Yaşar ve Bilal Baylan C Klasman hakem oldular. Haber: Ağustos GERÇE