Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’DAN GÜÇLÜ DESTEK

aksaray valisi aykutpekmez’in eşi

aksaray valisi aykutpekmez’in eşi yeşim pekmez, aksaray halk eğitim merkezi müdürlüğünde okumayazma kurslarına katılım oranlarının iyi durumda olduğunu söyledi. 

cumhurbaşkanı receptayyip erdoğan ve eşi emine erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘okuma-yazmaseferberliği’ kapsamında düzenlenen kurslara ilginin artarak devam ettiğinibelirten yeşim pekmez, aksaray’da misafir edilen yabancı uyruklu kişilerinde bukurslara katılım sağlayarak okuma ve yazma öğrendiğini söyledi.

okuma-yazmaseferberliğinin önemini belirten yeşim pekmez, okuma yazma bilmeyen kimseninkalmaması için başlatılan kampanya kapsamında aksaray’da il merkezi veilçelerde açılan kurslara özellikle kadınların büyük ilgi gösterdiğini ziyaretettikleri kurslarda bunu gördüklerini belirterek bundan memnuniyet duyduklarınısöyledi.

emine erdoğan’ınbaşlatmış olduğu ‘okuma-yazma seferberliği’ ne aksaray’dan en güçlü şekildedesteklendiğini kaydeden pekmez; okuma yazmayı bilmeyen kimsenin kalmaması içinbaşlatılan bu seferberliğin amacına ulaşması için hep birlikte gayretgösterilmesi gerektiğini vurguladı.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Başkan Dinçer Aksaray’ın çalışkan elleriyle meydan okuyor!