Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan Filistin’e yardım eli uzatılıyor!

Aksaray İl Müftülüğü, Türkiye

Aksaray İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) işbirliğiyle Aksaray’da Filistin halkı için Hayır Çarsısı kuruluyor.

İsrail’in Filistin halkına uyguladığı işgalci politikası dünyayı en çokta İslam coğrafyasını derinden etkiledi. Aksaray ilinde Filistin halkı için Aksaray İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ortak çalışması ile Hayır Çarsı kurularak yardım eli uzanıyor.

30 Ekim Pazartesi günün saat 10.00’da Aksaray Ulu Camii önünde gerçekleşecek olan Hayır Çarsına tüm Aksaraylı vatandaşlar davet edildi. Aksaray İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi ve STK’nın işbirliğiyle gerçekleşen olan Hayır Çarşısı 30 Ekim- 5 Kasın tarihleri arasında hizmet verecek.

Aksaray İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının 7 gün boyunca sürecek olan Hayır Çarşısından elde edilen gelirin tamamının Gazze’de savaştan etkilenen vatandaşlara ulaştırılacağı belirtildi.

Haber: Fatma Altınok