Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan Erzincan’a çıkartma

Vali Aydoğdu’nun Erzincan’a tayini

Vali Aydoğdu’nun Erzincan’a tayini çıkmasının ardından ataması gerçekleşen İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’dan sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat da Erzincan’a görevlendirildi.
Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Erzincan Valisi olarak atanan Vali Hamza Aydoğdu’nun ardından atanan Hacı Ömer Kartal ve Mehmet Emre Canpolat’ın gidişi Aksaray’da bürokratların yavaş yavaş Erzincan’a çıkartma yaptığını düşündürdü.
Aksaray’da üç buçuk yıl kadar görev yapmasının ardından Erzincan Valisi olarak atanan Hamza Aydoğdu’nun Erzincan’a gitmesinden kısa süre sonra Aksaray bürokratlarında da değişiklik yaşanıyor. Aksaray’da İl Milli Eğitim Müdürü olarak 10 yıla yakın bir süredir görev yapan Hacı Ömer Kartal’ın uzun yılların ardından Erzincan’a tayini çıktı. Hacı Ömer Kartal’ın yanı sıra tayini çıkan bir diğer isim de İl Özel İdaresi Genel Sekreter’i Mehmet Emre Canpolat oldu. Mehmet Emre Canpolat, Erzincan’a Vali Yardımcısı olarak atandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Aksaray’da yapılan çalışmalarla gündeme geldikleri sırada Vali Hamza Aydoğdu’nun Erzincan’a atanmasıyla birlikte görev yerlerinde değişikliğe gidilmesi, “Aksaray bürokratları Erzincan’a çıkartma yapıyor” olarak yorumlandı.

Haber: Fatma Altınok