Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan Bangladeş’e sofra kurup herkesi davet ettiler; Siz geldiniz mi?

İHH Aksaray Başkanı Şenol

İHH Aksaray Başkanı Şenol Korkmaz, Miraç Gecesi’nde Bangladeş’teki yetimhanelerde düzenlenen iftar programlarına hayırseverlerin katkılarını vurgulayarak teşekkür etti.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Aksaray Şubesi, Miraç Gecesi’nin manevi atmosferini Bangladeş’teki yetimhanelere ulaştırarak, hayırseverlerin destekleriyle iftar programları düzenledi. Şube Başkanı Şenol Korkmaz, yapılan yardımların önemine vurgu yaparak, Bangladeş’teki yetimlerin bu desteklerle birlikte sevgi ve yardımın farkına vardığını belirtti.

Korkmaz, yapılan yardımların sadece maddi değil, manevi anlamda da büyük önem taşıdığını ifade ederek, hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Bangladeş’teki yetimlerin yaşamlarına dokunan bu yardımların, onların umutlarını artırdığını ve geleceğe daha umutlu bakmalarını sağladığını belirtti.

Ayrıca, Korkmaz, Ramazan ayında Yemen’deki mazlum ve mağdurlara yardım eli uzatma çağrısını yineledi. İftar, gıda kolisi, fitre ve zekat bağışlarının Yemen’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hayırseverlerin desteğini beklediklerini dile getirdi.

Haber: Fatma Altınok