Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’dan Avrupa’ya transfer oldu!

Aksaray Belediyesi Hentbol Takımı’nın yıldız sporcusu Sueda Nur Ermen, Bosna Hersek’in Hadzici takımına transfer oldu! Yurt dışına transfer olan ilk hentbolcümüz!

Aksaray Belediyesi Hentbol Takımı'nın

Aksaray Belediyesi Hentbol Takımı’nın başarılı oyuncusu Sueda Nur Ermen, Bosna Hersek’in Hadzici takımına transfer olarak büyük bir başarıya imza attı. Aksaray altyapısından yetişen ve yurt dışına transfer olan ilk hentbolcumuz olan Sueda Nur Ermen, bu adımıyla Türk hentbolunu uluslararası arenada temsil edecek.

Sueda Nur Ermen, Aksaray Spor Lisesi ve ardından Aksaray BESYO’dan mezun olduktan sonra, 8 yıl boyunca Aksaray Belediyesi Hentbol Takımı’nın formasını başarıyla terletti. Aynı zamanda milli takımda da görev alan Sueda, performansıyla dikkat çekerek Bosna Hersek’in Hadzici takımına transfer oldu.

Aksaray Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sporcumuzun yeni takımında da büyük başarılar elde edeceğine inanıyor ve kendisine Avrupa macerasında sonsuz başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Sueda Nur Ermen’in bu transferi, Aksaray’da spor alanında uluslararası bir gurur kaynağı oldu.

Ağustos Gerçe