Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’daki sosyal tesisler vatandaşlar için hizmet veriyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evrem Dinçer önderliğinde şehrin birçok noktasında yer alan sosyal tesisler Aksaraylı vatandaşlar tarafından oldukça ilgi görüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediyesi tarafından vatandaşlar için hizmete açılan park, aktivite merkezleri, kitap konakları özellikle gençlerin oldukça beğenisini alıyor. Aksaray’da bu tesisler sosyalleşmek, aileleri ile vakit geçirmek isteyenler için vazgeçilmez mekanlar haline dönüştü.

Çocuk eğlence, çocuk aktivite merkezleri, park, bahçe ve millet bahçeleri kitap konakları ve millet kıraathanesi  yediden yetmişe her kesimin uğrak noktası oluyor. Çocukların doyasıya eğlendiği, gençlerin ders çalışıp kitap okudukları, ailelerinin ise birbirleriyle vakit geçirdiği bu mekanlar Aksaray halkı tarafından oldukça sık ziyaret ediliyor.

Aksaray’da vatandaşlara yönelik sağlanan hizmetler kapsamında sosyalleşmelerine ,zaman geçirmelerine imkân tanıyan bu tür mekanlar Aksaray halkı tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor, takdir topluyor. Aksaray Belediye Başkan Dinçer konuya yönelik yaptığı açıklamada, “Aksaray’ımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Fatma Altınok