Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’daki Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projesinin büyük kısmı tamamlandı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından sosyal medya hesabında yapılan açıklama kapsamında Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projesinin büyük oranda tamamlandığı duyuruldu.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yakınlarında hayata geçirilen proje kapsamında köy, kasaba ve ilçelerden gelen vatandaşların konaklama ihtiyaçlarının giderilmesi için hizmete açılması hedeflenen Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projesinin büyük bir kısmı tamamlandı.

Belediye Başkanı Dinçer, ekipler tarafından peyzaj çalışmalarının yapıldığını  ifade ederek, Külliye kısmında ise detay çalışmalarının devam ettiğini belirtti.  Proje tamamlandığında Aksaray’ın civar ilçeleri, kasaba ve köylerinden gelen hasta yakınları için konaklama imkanı sunulacak.

Belediye Başkanı Dinçer konuya yönelik yaptığı açıklamada, “Bu projemiz ile, köylerden, kasabalardan ve ilçelerden gelen hasta yakınlarımız sevdiklerine yakın kalarak zorlu süreçlerini daha huzurlu bir ortamda geçirebilecekler. Aksaray’ımıza hayırlı olsun” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Fatma Altınok 

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1.
Sıradaki Haber Aksaray temsilcisi, Hammerjack Nurdağı Şahiney Belediyespor maçına hazırlanıyor