Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’daki genç girişimcilerin söyleşi programı belli oldu; İşte detaylar

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu, düzenli olarak gerçekleştirdikleri söyleşi programlarına bir yenisini daha ekleyecek. Genç girişimcilerin bu ay ki söyleşi programına dair detaylar haberimizde.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler

Aksaray TOBB Genç Girişimciler Kurulu,’Her Ay Bir Söyleşi’’ programı kapsamında Ekim ayı buluşması için Aksaray’dan iki temsilciyi konuk etmeye hazırlanıyor. Buluşma kapsamında Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu ve Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası Dış İlişkiler Komisyon Üyesi Mehmet Kocagöl katılım sağlayacak.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurlu organizasyonunda gerçekleşecek olan bu etkinlik, 4 Ekim 2024 (bugün) Cuma günü saat 18.00’de Aksaray Sanayi ve Ticaret Odası’nda yapılacak. Bu programlar özellikle genç girişimcilerin ticaret ve sanayi girişimleri hakkında bilgi edinmesi, iş ve işleyişin öğrenilmesi bakımından önem arz ediyor. Program kapsamında yer alan katılımcıların, tecrübelerinden elde ettikleri kazanımları, genç girişimcilerle paylaşması bekleniyor.

Ağustos Gerçe