Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’daki engelli derneklerinden İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır’a ziyaret

Aksaray’da faaliyet gösteren çeşitli engelli derneklerinin başkanları, Aksaray İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray’da faaliyet gösteren çeşitli

Ziyarete katılanlar arasında şu isimler yer aldı: – Aksaray Beyaz Ay Şube Başkanı Gül Karakoyun,  Aksaray Yetim Sen Engelli Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kılıç, Yetim ve Engelli Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Emre Yıldırım,  68 Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, Gamadar İnşaat Aksaray Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Cumaali Sinankılı, Aksaray İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bekmezci, Aksaray Özel Sporcular İl Temsilcisi Şükran Gevenç, Aksaray Engelli Anneler Derneği Başkanı Gülay Öztürk.

Dernek başkanları, Latif Ağır’a hem görevinde başarılar dilediler hem de daha önceki il başkanlığı döneminde gösterdiği başarılarının bu yeni görevinde de devam edeceğine olan inançlarını dile getirdiler.

LATİF AĞIR’DAN TEŞEKKÜR

İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dernek başkanlarına teşekkür etti. Engelli bireylerin toplumda daha aktif rol alması ve onların ihtiyaçlarının karşılanması adına tüm imkanları seferber edeceklerini belirten Ağır, engelli derneklerinin çalışmalarına her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Bu anlamlı buluşma, Latif Ağır’ın engelli dernekleriyle iş birliğinin güçlenmesi ve engellilerin sosyal hayatta daha fazla yer almasını sağlamaya yönelik çalışmaların sürdürülmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Hakan Hidayet Deniz