Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yollarda devrim: Organize Sanayi Bölgesi yenileniyor!

Aksaray Belediyesi ekipleri, Organize

Aksaray Belediyesi ekipleri, Organize Sanayi bölgesi yolunda yol çalışması gerçekleştiriyor.

      

Aksaray’ın iş gücü potansiyelinin merkezi haline gelen Organize Sanayi Bölgesinde Belediye ekipleri, yola çalışması gerçekleştirerek harap olup, zamanla aşınmış ve çukur hale dönüşmüş düzensiz yollara asfalt öncesi pmt serim gerçekleştiriyor.

Aksaray Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi yollarında oluşan düzensiz yolları düzenlemek ve olası kazaları engellemek, konforlu yol tutuşu ve güvenli yol oluşturmak amacıyla şehrin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Aksaray’da yoğun bir şekilde kullanılan Organize Sanayi Bölgesi, neredeyse her gün yüzlerce vatandaşın işe gidip gelirken kullandığı güzergâh haline dönüştü. Organize Sanayi Bölgesinde çalışan vatandaşların sayısı oldukça yüksek olmasıyla birlikte Aksaray Belediyesi OSB yollarında asfalt öncesi pmt serimi yaparak düzenliyor.

Aksaray Belediyesi konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Çalışmalarımızı şehrimizin öncelikleri ve hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde yoğun olarak kullanılan, her gün binlerce vatandaşımızın işe giderken gelip geçtiği Organize Sanayi Bölgesi yolunda asfalt öncesi pmt serimi gerçekleştiriyoruz. Çalışmalar bittiğinde özellikle fabrikalarda çalışan işçilerimiz çok daha rahat ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecek” dedi.

Haber: Fatma Altınok